dilluns, 5 de setembre de 2016

Llegir en shorts i altres idees festivoliteràries

Passejant per la newsletter del Salon du livre et de la presse jeunesse Seine-Saint-Denis he trobat un recull de recursos d'animació a la lectura molt interessant. Algunes de les experiències ja ens són conegudes però en general tenen la seva gràcia. Amb el meu francès macarrònic entenc que són activitats de les que s'han fet aquest estiu durant la gran festa de la lij que s'organitza per tot França amb el nom de "Partir en livre".
De fet es tracta d'una programació, amb una web pròpia, que recull totes les activitats literàries i gratuïtes que es fan al país, amb cert caràcter festiu, a l'estil de biblioplatges, etc.

És curiós perquè aquest és el segon any que es fa i porta un nom nou. L'any passat es deia "Lire en short" que vindria a ser llegir en pantalons curts, però que donava per fer altres lectures. Però sembla que el nom va ser polèmic i aquest any no s'han volgut arriscar.Us passo l'enllaç de les propostes d'animació festivoliteràries i així anem fent boca fins que arribi el dia de marxar cap al saló de Montreuil (París)!

http://slpj.fr/boite-a-outils/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada