dissabte, 2 d’agost de 2014

+ Hi ha dos tipus de persones

[Cal dir que cada vegada tinc més col·laboradores per a aquesta secció del bloc!!!! dels "Hi ha dos tipus de persona"] mil gràcies

1. Novel·les juvenils
Del mateix autor del bestseller No està escrit a les estrelles, John Green, acaben de recuperar al mercat dues de les seves anteriors novel·les. justament en aquesta: El teorema Katherine, podem llegir a la contracuberta del llibre:
"Según Colin Singleton existen dos tipos de persona: los que dejan y los que son dejados. Él, sin duda, pertenece al segundo."2. Més novel·la juvenil .
A Neal Shusterman. Desconnexió. (Barcanova, 2013), una distopia molt i molt recomanable, en podem trobar dos:
p. 88:
"la majoria de la gent pot reaccionar de dues maneres diferents en cas d'emergència: lluitant o fugint. Però en Connor sempre ha sabut que ell pot fer-ho de tres maneres: lluitant, fugint o cagant-la d'allò més..."

p. 328:
"Tal com ho veu la Risa, hi ha dos tipus de persones que es converteixen en policies de la brigada juvenil. Tipus u: pinxos que es volen passar la vida revivint els gloriosos anys de fatxanderia al col·legi. Tipus dos: antigues víctimes del tipus u, que veuen cada desconnectable com el tipus u que els turmentava al col·legi. Els del tipus dos es dediquen a llançar interminables venjances a un pou que mai no s'omplirà del tot. El més sorprenent és que els pinxos i les seves víctimes puguin unir-se per portar la desgràcia a uns altres."

3. tuiter
tuiter via Cgajeanmurdock de #Kawakami
Hiromi Kawakami. Algo que brilla como el mar (Acantilado)4. tuiter 
tuiter via @Irisibula "Hi ha dos tipus de tontos: els que deixen els seus llibres i els que tornen els llibres que els hi han deixat" Oscar Wilde :)


5. Revista de la programació del Teatre Lliure 14/15
p. 41. dins l'article Frank V. Opereta d'una banca privada. Sergi Belbel
"En una ocasió, l'escriptor i dramaturg suís Friedrich Dürrenmatt va dir que, segons el seu parer, hi havia tres tipus d'escriptors: els que només parlen d'ells mateixos, els que parlen de la societat, i els que només parlen a través d'exemples, de paràboles i de metàfores. Ell, com Kafka, Beckett o Musil, diu pertànyer al tercer grup". Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada