dissabte, 26 d’octubre de 2013

Kafka i Sierra i Fabra a Salt... i els Farrés Brothers

Queden molt poquetes entrades però potser encara sou a temps de veure un espectacle teatral molt i molt recomanat que adapta l'obra de Jordi Sierra i Fabra Kafka i la nina que se'n va anar de viatge. Barcelona: Empúries, 2009.


Kafka i la nina viatgera
, de la companyia valenciana Albena Teatre, es pot veure el dia 10 de novembre al Teatre de Salt, dins el cicle Temporada Alta de Girona.


 Us passo el text del programa i la fitxa tècnica:

" Sí, ho heu llegit bé, un espectacle infantil basat en Kafka! Diuen que un any abans de la seva mort Franz Kafka va trobar una nena que plorava desconsolada perquè havia perdut la seva nina. Per calmar-la va explicar-li que la nina no s’havia perdut: havia marxat de viatge. Kafka es convertiria així, a ulls de la nena, en el divertit missatger de les cartes que la nina extraviada escrivia des dels seus múltiples viatges. Aquesta adaptació preciosa del conte amb què Jordi Sierra i Fabra va aconseguir el Premi Nacional de literatura infantil i juvenil compta, a més a més, amb una posada en escena d’imaginació desbordant, grans actors i música en directe. Us meravellarà. 

Fitxa artística Basat en la novel·la de Jordi Sierra i Fabra
Adaptació teatral: Guillem Jordi Graella
Intèrprets: Pep Ricart, Nuria Herrero, Rut Quiles
Direcció: Carles Alberola i Fernando Bernués
Escenografia i vestuari: Montse Amenós
Il·luminació: Xabier Lozano Música: Rut Quiles
Producció: Albena Teatre
Coproducció: INAEM, Eme2 i Tanttaka Teatroa"


El llibre, que va guanyar el Premi Nacional de literatura infantil i juvenil sembla que també està a punt de descatalogar-se... (la Fe de l'Espolsada ha aconseguit els darrers exemplars perquè el llegirem al Club de lectura juvenil, coincidint amb una sortida voluntària al teatre...).
Així que ja ho sabeu, últimes oportunitats de descobrir: veure i llegir, aquesta obra tan i tan entranyable.


I per cert, quan compreu les entrades, estireu-vos una mica i agafeu-ne també per l'espectacle Tripula, una nova aventura dels Farrés Brothers i en Jordi Palet.


 Aquí teniu el text que acompanya el programa:

"Voleu entrar dins un globus? Els Farrés brothers i cia ens proposen un viatge a dins d’un globus aerostàtic en desús, que utilitzarem per fer un divertit viatge imaginari cap al desconegut. Les brúixoles no ens podran ajudar, però entre tots aconseguirem dirigir-nos cap al “pol oposat”, el lloc on diuen que hi ha l’espècie animal desconeguda que hem d’identificar. Després de presentar Ovni al festival d’Avinyó, Pep Farrés, Jordi Farrés i Jordi Palet estrenen un espectacle diferent que ens convertirà a tots en exploradors, i que s’ha inspirat en l’univers visual i l’imaginari fantàstic de Verne, en les aventures de l’explorador Roald Amundsen i sobretot en Life Aquatic, aquella delirant pel·lícula de Wes Anderson."

1 comentari:

  1. Si no trobeu entrades per "Kafka i la nina viatgera" a Salt, teniu l'oportunitat de veure l'obra a la 16a Fira Mediterrània de Manresa. Dues funcions el divendres 8 de novembre (9:30 i 11h). No us encanteu, les entades volen!!
    Sara Vendrell

    ResponElimina