dijous, 11 de juliol de 2013

+ Hi ha dos tipus de persona...

Continua la col·lecció dels dos tipus:

1.
Missatge promocional del festival de música "Cruïlla de cultures". Barcelona 5 i 6 de juliol 2013
"Només hi ha dos tipus de música: la que t'agrada i la que no t'agrada"

2.
David Cirici. Molsa. Edebé, 2013
 pàg. 122
"... i era veritat, perquè a la gent que li agraden els gossos es deixa llepar i ens abraça i ens remena les orelles i ens aixafa el nas amb el seu nas, i la gent que no li agraden els gossos es fa enrere, s'eixuga de seguida les mans quan els llepem i aparta la cara i prem la boca i fa una ganyota estranya, com si no volgués respirar l'aire que respirem."

3. 
¿Eres más de Catwoman que de Batman?
[tuit] AElisaLeGustaChiara (@elisaLchiara) twitteó a las 4:21 PM on lun, mar 04, 2013: Ésta es tu novela: http://t.co/pWzWArNcb4 

4.
“There are two kinds of people, those who do the work and those who take the credit. Try to be in the first group; there is less competition there.” - Indira Gandhi

(Hi ha dos tipus de persones, les que fan la feina i les que s'emporten el mèrit. Intenta ser de les del primer grup: hi ha menys competència.)
[a través de Sfer]

5.
Crítica de Pep Molist al bloc llibresalreplà sobre el Gran Gatsby
"Partint de la seva figura emblemàtica, en el seu paisatge i en la seva època, podríem arribar a dir que hi ha dos tipus de personatges mítics com ell:
1. En el primer grup, hi hauria aquells que parteixen d’una aurèola que els embolcalla, però a mida que els vas coneixent es desinflen com un globus punxat per una agulla.
2. En el segon, hi figurarien aquells que fan el camí a la inversa, a mida que vas entrant en el seu món, ells van creixent, tot mostrant l’esplendor que amaguen rere la discreció."

6.

Un político divide la humanidad en dos clases: los instrumentos y los enemigos. –Nietzsche
[tuit] Gòmez de la Sorna @odradek1
[a través de Sfer]

Per cert, els que us agradin els microrelats, jocs de paraules i sigueu tuiteros, no us perdeu els tuits   d'aquest bon home, @odradek1, a qui m'agradaria posar nom i cara. És senzillament genial, capaç de dir frases com aquestes, o fer-ne retuits:

"Como sigan evolucionando con tanto 3D y tanta gilipollez para darle realismo al cine, van a acabar inventando el teatro."
"Houston, tenemos un poema."
"No todo el monte Fujiyama es origami".

2 comentaris:

  1. SwagBucks is a very recommended work from home site.

    ResponElimina
  2. Get daily suggestions and guides for making THOUSANDS OF DOLLARS per day FROM HOME for FREE.
    GET FREE ACCESS INSTANLY

    ResponElimina