diumenge, 13 de maig de 2012

A la dutxa amb Carles Sala i Vila

Això de muntar una dutxa per presentar un autor encara no ho havia fet mai, però vés, mai pots dir d'aquesta aigua no en beuré.


Divendres 11 de maig amb tot l'equip de la biblioteca Roca Umbert vam estar organtizant l'escenari que havia d'acollir la visita de l'escriptor gironí Carles Sala i Vila.
Havíem llegit llibres seus al club de superlectors i de fet ell seria l'encarregat de repartir els diplomes a tots els nens i nenes participants.

Com sempre que ens visita un autor o il·lustrador, creiem que des de la biblioteca hem de fer-li un petit homenatge, qualsevol cosa que sigui especial i que li demostri que coneixem molt bé la seva obra.
És per això que vam decidir presentar-lo des de dins d'una dutxa.
Sí, sí, quatre nenes voluntàries van fer com en Polit Bonaveu, un dels personatges del Carles, i amb  gorro de dutxa, barnús i tovallola van pujar a l'escenari i van llegir una presentació amagades darrera la dutxa. 

Aquí teniu una mostra però podeu veure tot el making off en aquest enllaç

  ... enganxant el mànec de la dutxa...

 ... desmontant la mopa per fer servir el pal per aguantar la cortina...


... col·locant faristols, llibres, pots de vent, cargols del Cornèlius, sabons de la Flairosa, aglans, etc.

 
... i finalment provant la comoditat de la dutxeta...


La trobada amb el Carles Sala i Vila va ser molt dinàmica, participativa i difícilment oblidable.
Si no heu llegit res d'ell, descobriu-lo, val la pena. I si teniu ocasió de portar-lo a la biblioteca, doncs feu-ho també.


Per acabar vam repertir un tros d'allò que el gegant li regala a la Bruixeta Rosaura... Ho endevineu?

Ah! i ens va prometre que un dia o un altre, arribarà una segona part del Cornèlius i el rebost dels impossibles, un llibre que per mi, arribarà a ser tot un clàssic.

4 comentaris:

  1. —I tu, que deien que series el nou Messi, perquè vas deixar la Masia i et vas fer autor? —Jo? Per veure si em cridaven algun dia de la biblio de Granollers! Pinta molt més divertit que el Camp Nou! :-D

    ResponElimina
  2. No tinc paraules per descriure la gran notícia sobre aquesta trobada amb el Carles Vila. Molt bo, Glòria i equip de Roca Umbert.

    ResponElimina
  3. Genial! El Polit Bonaveu s'hi devia sentir com a casa a la vostra biblio... Sou estupendes, com diu la Fe, unes crack!

    ResponElimina