dimarts, 17 de maig de 2011

TINTIN

Just l'endemà mateix de llegir Tintin al Tibet i de parlar del món d'Hergé amb els nens i nenes del Club de Lectura de l'Espolsada, acabo de topar-me amb aquesta notícia, que la Fe ja ens havia avançat:

El trailer de la propera adaptació al cinema d'una peli del personatge d'Hergé, de la mà de Steven Spielberg. Concretament El secret de l'Unicorn.

3 comentaris:

 1. Després de la lliçó per fer les adreces URL més curtes al twitter, la propera serà com fer que els vídeos del youtube no et xafin el menú lateral del teu blog :P

  No sé si m'agradarà aquest Tintin... sembla de cera!!

  ResponElimina
 2. Com ho faig sfer?, no et tallis, va que a mi em costa tot això...

  ResponElimina
 3. Quan copies el codi que et dóna Youtube per insertar un vídeo a un blog, el copies amb una mida "per defecte" que pot ser massa gran pel teu blog, com és el cas, però aquesta mida es pot personalitzar. Sota el codi, veuràs que hi ha quatre mides, de la més petita a la més gran, i al costat dos quadres on tu pots posar la mida d'amplada (automàticament et calcula la mida d'alçada perquè el vídeo no quedi distorsionat). Jo crec que per aquest blog hauries de provar amb una amplada de 300 o 400. Un cop has escrit la xifra, veuràs que el codi ha canviat, i on posa "width" diu la xifra que tu has posat. Copia i enganxa el codi amb el nou tamany i aviam si et va bé. Si tot i això continua sent gran, redueix-ho encara més (250, 200...), però jo crec que entre 300 i 400 ja hauria de cabre tot sencer :-)

  ResponElimina