diumenge, 22 de maig de 2011

Un altre saló al cabàs!

De l'1 al 13 de maig ha tingut lloc, un any més, el Saló del Llibre infantil i juvenil de Mollerussa, organitzat pel CLIJCAT.
Segons ens han explicat des del Consell, ha estat un èxit de públic perquè com cada any, no ha quedat ni un infant de les terres de Lleida sense trepitjar el saló!

Aquest any jo no hi he pogut anar en persona, però sí que hi he enviat la meva veu. Sí, sí, ho heu llegit bé.
Al Saló es va poder tornar a veure en funcionament el recomanador de llibres electrònic, estrenat a la Biblioteca Roca Umbert i ideat per Recreat, l'únic recomanador que funciona a base d'embuts i clicant les cobertes dels llibres.

Aquesta vegada els llibres que recomanàvem eren justament una tria dels millors del 2010 segons la revista Faristol. (Trobareu la llista publicada al núm. 69)

Al Saló també es podia veure la nova exposició monogràfica del CLIJCAT, dedicada a La nit. Una exposició molt rebonica que les retallades ditxoses faran una mica cara de veure. De moment, aquest any no passejarà sota el nom de "Setmanes de Lij" ni per Lleida ni per les Terres de l'Ebre. I les biblioteques de Barcelona hauran d'esperar al 2012 per poder-la demanar...

De moment us deixo una endevinalla visual. A veure qui endevina la imatge de la nit que s'ha triat pel plafó inicial.
Us deixo dues pistes:
- l'àlbum no és justament sobre la nit
- és el darrer d'una sèrie de tres llibres amb un nen de protagonista que se sembla molt al meu amic Roc i que té tres tietes que sempre li regalen gorros de llana...

fàcil, no?

1 comentari:

  1. Jo crec que deu anar per aquí... http://www.dagbladet.no/2010/06/04/kultur/litteratur/barnebok/stian_hole/11675373/ (si clickeu al vídeo, veureu l'autor llegint i parlant sobre el llibre... en noruec, és clar!! XD)

    ResponElimina