dimarts, 10 de maig de 2011

Casualitat o justícia còsmica?

Justament la setmana del Somiari, la meva amiga Llum va començar l'escola bressol. Que per temes de logística familiar i professional hagués de començar tan aviat em partia el cor i a sobre, l'escola on començava, diem-ne que d'entrada no complia gaires requisits del proposats a Reggio Emilia.

Calia un miracle que em fes pujar la moral i m'ajudés a mirar l'escola amb uns altres ulls. I creieu-me el miracle va arribar el tercer dia, el 5 de maig de 2011.

Mentre els enamorats de la Lij disfrutàvem com animals seguint les explicacions de l'Emma Bosch sobre els àlbums sense mots, a la classe de la Llum (nens i nenes nascuts al 2010), la senyoreta els mostrava el llibre Todo un mundo.Per mi, i aquí discrepo amb l'Emma, el millor llibre sense mots del món.

El llibre que hauríem de regalar obligatòriament a tots els nadons del nostre entorn. El llibre que mai s'hauria de descatalogar. El llibre que al Laboratori de lletres i imatges de Roca Umbert hem guillotinat i convertit en joc...

Us prometo que jo no havia dit res a l'escola i si no us ho creieu, mireu-ho vosaltres mateixos:

7 comentaris:

 1. I a sobre li van donar 2 galetes, toma!

  ResponElimina
 2. sí, i nosaltres vam haver de robar uns bunyols que corrien per allà sense amo!
  (segur que me les cobren, les galetes, no et pensis)

  ResponElimina
 3. A la llibreria l'hem demanat moltes vegades i només una (en tres anys!) ens han arribat un parell d'exemplars en bon estat. És una llàstima. Els deuen tenir arraconats en algun prestatge assassí o és el viatge de Madrid a Sant Cugat, no sé, el cas és que arriben en molt mal estat.

  ResponElimina
 4. Dilluns me'l portaràs perquè el vegi? No el coneixia... clar que si m'agrada i passa com diuen al Pati, potser és millor que no el vegi... oi?

  ResponElimina
 5. Ep, hi estic d'acord... TOUT UN MONDE ės el millor "imatgiari" del món!!!

  ResponElimina
 6. En senyor blogger ha decidit eliminar alguns comentaris no sé ben bé per què... Et deia que si el tenies, si el podies portar demà per fer-li un cop d'ull perquè no el conec... però potser és millor que no perquè si m'agrada i passa el que expliquen des del Pati, aleshores què faré?

  ResponElimina