dijous, 19 de maig de 2011

Cap CAP sense llibres

Vull fer ressò d'una campanya de recollida de llibres que ha engegat el projecte Nascuts per Llegir.


"Cap CAP sense llibres!" 1ª campanya de recollida de contes per a les sales d'espera dels Centres d'Atenció Primària

Portar un llibre al damunt, amb la mateixa naturalitat que portem un paquet de mocadors, faria molt més passatgeres les estones d'espera que compartim amb els nostres fills quan anem a comprar, al metge, o a dinar fora de casa.

Com que sabem però que aquesta no és encara una pràctica del tot estesa, des del programa proposem a tots els municipis participants habilitar un espai de lectura a la sala d'espera dels Centres d'Atenció primària. La presència de contes en aquests espais fa més passatgera l'estona d'espera, regala una estona compartida a l'adult i a l’Infant, distreu als menuts, reforça el missatge que després donaran pediatria i infermeria a la consulta i ajuda a visualitzar que la lectura compartida pot esdevenir-se amb naturalitat, en qualsevol moment, més enllà de l'estona prèvia a anar a dormir.

Així que si la biblioteca particular us ha quedat petita, els lectors d'alguns dels contes s'han fet grans o simplement voleu aportar el vostre granet de sorra a aquest programa, podeu sumar-vos ja en aquesta campanya!

Els llibres es poden fer arribar a qualsevol de les biblioteques NPL (www.nascutsperllegir.org/municipis.htm), o la seu del programa ( C/Ribera, 8 pral. 08003 Barcelona), fins al dia 1 de juliol. Poden ser nous o usats però és important que es trobin en bon estat i que siguin adequats pels més menuts.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!

1 comentari:

  1. Em sembla una iniciativa molt bona. Al pediatra on portava els meus fills, ja fa bastants anys, ho feien, i donava gust veure les mares --o pares, en alguns casos-- amb els fills, llegint contes mentre s'esperaven.

    ResponElimina