dilluns, 7 de febrer de 2011

LA VENJANÇA DE LA TALPETA

Just ara que a casa ja hem superat el virus de panxa i les ditxoses "cagarrines" dels nens, la Nati em fa arribar aquesta notícia esfereïdora:


UNA ESCOLA PÚBLICA DE BARCELONA CIUTAT, DE SOLVÈNCIA CONTRASTADA (FINS ARA), HA RETIRAT DE LA BIBLIOTECA EL LLIBRE DE LA TALPETA PERQUÈ FOMENTA L'ESPERIT DE VENJANÇA.Verge maria santíssima! ES POT SABER QUÈ ENS ESTÀ PASSANT????!!!!!!!

5 comentaris:

 1. Aquí cau un exemplar d'"El metge a garrotades" i en lloc de fer barrila amb putxinel·lis, denuncien Molière al tribunal de La Haia... :D

  ResponElimina
 2. ¡Joder! ya nos lo hicieron a nosotras con El retablillo de Don Cristobal, querían volver a fusilar a Lorca ¡qué brutalidad!

  ResponElimina
 3. La ferocidad del mundo "sin"..., que está muy bien en muchas cosas, no cuando se excede hasta dejarnos también sin la capacidad de reír naturalmente. :/

  ResponElimina
 4. Chat, ja ens descubriràs qui és. Aquesta actitut és no haver entès una de les grans virtuts de la intel·ligència humana: la ironia. I és que la talpeta no només no ha de ser retirada, si no que ha d'esdevenir una de les lectures obligatòries a tots els centres. Els qui l'hem explicat en veu alta en una classe, de petits o ganàpies, sempre ens ha sorprès la complicitat que desperta aquest personatge. Haurem de fer un manifest en defensa de la talpeta, encadenar-nos a la via d'un tren (sense servei) i fer vaga de fam el dia després de Sant Esteve.

  ResponElimina
 5. M'ho estàs dient seriosament?
  No m'ho puc creure, la meva estimada talpeta i les complicitats que crea...

  ResponElimina