dissabte, 1 de gener de 2011

ALGUNS DELS LLIBRES QUE ENS VA CAGAR EL TIÓ...

El tió de casa els avis, que és un tió que havia llegit l'especial premsa del Faristol, segur, ens va cagar tots aquests llibres:
Els primers els hem compartit amb tota la família...

El primer ¿Quién come a quién? potser és un pèl estrany, a cavall entre un àlbum i un llibre de coneixements, però té alguna cosa que el fa especial... un llibre que parla sense embuts de la cadena alimentària i de la mort.


Aquest l'edita Intermón Oxfam i és molt dolcet i moooolt tendre, però m'ha agradat molt.


Amb aquest hem passat moltes hores i encara tenim dubtes... Pot ser que en algunes dobles pàgines només surti la germaneta a una banda?!!!

Amb aquest llibre d'Hervé Tullet he intentat demostrar al Roc que els "meus" llibres poden fer tantes coses com l'ipod del seu pare...

les feres ferotges és molt divertit, i ha tingut molt èxit en xerrades de pares... la imatge central dels animals espantats està molt aconseguida...

i què puc dir-vos de la Pacovska? Aquesta vegada no hi ha excusa, es tracta d'un llibre suficientment resistent per a mans menudes com les de la Llum, amb ganes d'esperracar tot el què troba. Imprescindible per a tot bebè!!


i per acabar, la novel·la d'Arbres de mongetes!!! m'ha fet passar uns moments innoblidables. He subratllat moltes frases del llibre que espero poder-vos copiar algun dia. Us el recomano de veres.
Ja havia estat editat en castellà, potser ja el coneixíeu... Realisme en un poblet de l'Amèrica profunda, protagonitzada per una noia amb molt de caràcter que fuig amb un cotxe a la recerca d'una vida millor. Segons diu la contracoberta, pels estudiants americans és una mena de Vigilant en el camp de sègol. Us enllaço una ressenya aquí que no he acabat d'entendre si és positiva o no.

A mi, tot i que no tingui res a veure perquè aquesta potser no fa patir tant, la manera de parlar de la protagonista, m'ha recordat a la protagonista de La campana de vidre de Sylvia Plath, sens dubte el llibre que jo m'enduria a una illa deserta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada