dimarts, 19 d’octubre de 2010

LA CUINA DELS TITELLES

Si teniu una estoneta lliure i no sabeu què fer per sopar, aprofiteu per mirar algun dels videos de "La cuina dels titelles". Ara ja no ho fan, però a la web de TV3 encara es poden mirar tots els capítols.


El funcionament és molt clar: un personatge de conte és convidat a una cuina a preparar el seu menjar preferit: la Blancaneu, la Caputxeta, el drac, el flautista d'Hamelín... Allà, diversos personatges ajuden en l'elaboració del plat. La recepta és real però ja us podeu imaginar: entrebancs relacionats amb la vida del personatge del conte fan que cuinar sigui una mica més entretingut...

Bé, crec que és un dels pocs programes que m'emportaria a una illa deserta, i això que a mi cuinar --igual que fer exercici físic-- no és una cosa que em tregui la son.

En aquest enllaç trobareu tota la informació (qui ho feia, tots els episodis, la idea original, etc.)... De fet signa l'Estaquirot, però jo he vist els germans Farrés (dels Farres Brothers) treient el cap en algun moment...

i aquí teniu per exemple el video del Polzet explicant com fer pasta amb bolets:
El pobre va deixant molles per no perdre's cada cop que va a la nevera però l'ajudant de cuina les escombra tota l'estona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada