dilluns, 30 d’agost de 2010

LA LIJ TRUCA A LA PORTA DEL KOSMOPOLIS

Ep, us reenvio una informació perquè la llegiu amb atenció i us animeu a participar. Si entre tots fem un debat virtual sobre la lij i les tecnologies, prou interessant, aconseguirem que al Kosmopolis es parli d'àlbums il·lustrats!!!

"I ELS LLIBRES IL·LUSTRATS... QUÈ?

L'edició del 2011 del Kosmopolis (http://www.cccb.org/kosmopolis/ca/) "la festa de la literatura amplificada" que té lloc a Barcelona cada dos anys, ve en aquesta onzena edició acompanyada d'una sessió prèvia que tindrà lloc el dissabte 23 doctubre. Durant aquest dia i sota el nom de “Bookcamp Kosmopolis”, al CCCB es duran a terme diverses taules rodones, xerrades, espais de trobada i diàleg amb temàtiques que els propis participants poden proposar i triar des de fa unes setmanes.

A tal efecte, els organitzadors del festival han habilitat una wiki (http://kosmopolis.pbworks.com/) on tothom que ho vulgui pot proposar un tema de debat entorn del qual organitzar una sessió d’uns 90 minuts de durada (15 de presentació + 75 de debat). Les sessions que finalment es realitzaran seran aquelles que hagin despertat més interès i debat a la pròpia wiki del Bookcamp.

A nivell personal, he proposat una sessió que girarà sobre LIJ, llibre il·lustrat i noves tecnologies. En teniu tots els detalls a la pàgina de la sessió (http://kosmopolis.pbworks.com/Sessi%C3%B3%3A-Llibres-il%C2%B7lustrats-per-infants-i-noves-tecnologies).

Espero que us sembli una proposta prou engrescadora per motivar-vos a participar. Si és així, doneu-vos d’alta a la wiki (un procés que us portarà cinc minuts) i deixeu-hi les vostres aportacions. Vosaltres, bibliotecaris, editors, llibreters, autors, il·lustradors, crítics, animadors, mediadors, mestres... podeu ajudar a que la LIJ entri al Kosmopolis.

Gràcies per endavant,
Silvia Fernández
librosfera@gmail.com


INFORMACIÓ IMPORTANT PER AQUELLS QUE SIGUEU TAN NEGATS COM JO A L'HORA DE FER INSCRIPCIONS EN LÍNIA...

Quan us inscriviu, rebreu un mail i després res, dubtareu si ja us heu inscrit o no i què cal fer després. Veureu un requadre de la llista de participants i vosaltres no hi sereu i direu:

"Collons, ja no ho he fet bé, plego... i us preguntareu "com puc participar a la festa de la literatura 2.0 si no sé fer ni tan sols la inscripció!!!"???

Tranquils, ja esteu inscrits però com que es treballa a partir d'una wiki, cal que vosaltres us afegiu a la graella de participants. Quan entreu a la wiki de la sessió d'infantil, veureu que a dalt hi ha una pestanya que posa "edit". Si cliqueu allà, us demanarà el vostre password, i com que ja esteu inscrits prèviament, doncs el poseu i ja està, ja podreu modificar el full, afegir-vos a la graella i deixar comentaris...

[la imatge és una escultura d'una expo que em fa molta gràcia de veure, al CCCB, sobre laberints, concretament és:
Laberint II (Josep Ma. Subirachs, 1993) Col·lecció Espai Subirachs, Barcelona]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada