dimarts, 18 de maig de 2010

MOLLERUSSA MON AMOUR

Tot i que ja s'ha acabat, us deixo algunes imatges que vam pescar al Saló del Llibre infantil de Mollerussa, que organitza el CLIJCAT. Són del dia 1 de maig, coincidint amb el gran dia del Taller de Basurarte amb en Gusti i l'Anne Decis (i el seu fill, en Theo, que va construir una bareta-palla de bruixa per en Roc).


Em va agradar molt la decoració, feta a l'estil justament del Basurarte. Allà on no arriben els quartos (que deu costar el Món llibre, per exemple) ha d'arribar-hi la imaginació!!

Arbres gegants fets amb tubs i material reciclat, com ara molinets de paper, flors d'ampolles d'aigua o papallones llibres... Els hem de copiar per la rua de carnestoltes de l'AMPA!
També es podien veure imatges del llibre Charlie i la Fàbrica de xocolata, a partir dels treballs fets pels alumnes d'il·lustració d'Ignasi Blanch de l'Escola de la Dona.

Aquest d'Elisa Munsó és el que més em va agradar. Amb la foto no podeu veure el collage, però vaja...

o seguir l'exposició monogràfica del Clijcat sobre Territoris fantàstics, elaborada per uns bibliotecaris fantàstics com n'hi ha pocs!!

però vaja, l'exposició estrella, però eren tots els objectes que la família d'en Gusti havien construït per fer el llibre de Basurarte... no sé si es pot llogar a l'editorial però realment val la pena!

i fins aquí la crònica de la Berta Bocado... [les fotografies són d'en Morella]
que només va trobar una pega al Saló:

A la pista central hi havia com a decoració uns llibres foradats penjats del sostre i un d'ells era Las Clases de Tuba de Monique Felix, editat per Kalandraka. Punyeta! és un llibre descatalogadíssim, extraordinari, que no s'hauria d'haver foradat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada