dimecres, 2 de desembre de 2009

Algunes novetats que trobareu a les llibreries (4)

Continuem amb més llibres que estan arribant a les prestatgeries de les llibreries. Aquests podríem dir que són a partir de 9 anys, encara que veureu que hi ha molts reculls de contes d'arreu del planeta. I els contes ja se sap, que si s'expliquen tenen una edat indeterminada...
Bé, fixeu-vos sobretot amb el paio dels tatuatges!!!

Bernard, Fred. Sol negre. Il.lustr. François Roca. Barcelona: Joventut, 2009
Una nova història d’aquest tàndem francès, que explica l’arribada dels espanyols a la ciutat asteca de Tenochtitlán i tot el mal que va provocar l’ambició dels conqueridors.


Contes japonesos. Adapt. Anna Gasol i Teresa Blanch. Il•lustr. Juan M. Moreno. Barcelona: Edebé, 2009
Recull de vint contes japonesos que ens trasmeten la manera de viure, la filosofia i la cultura oriental.

Dahl, Roald. Les grans aventures d'en Charlie i el senyor Willy Wonka. Barcelona: La Magrana, 2009
Volum doble que inclou les dues novel•les de Dahl protagonitzades per en Charlie: Charlie i la fàbrica de xocolata i Charlie i l'ascensor de vidre.


El destí i altres contes dels balcans. Traducció de Pau Bori; Il•lustr. Raimon Juventeny Corberó. Barcelona: Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2009 (Els Flautats)
Per primer cop en català, un recull de contes anònims provinents dels pobles de Sèrbia, Bòsnia i Hercegovina i Croàcia i Montenegro.

Ende, Michael. En Jim botó i en Lluc el maquinista. En Jim botó i els 13 salvatges. Barcelona: la Galera, 2009
Un pac commemoratiu en motiu del 80è aniversari del naixement de l’autor, que inclou les dues grans novel•les protagonitzades per Jim Botó i en Lluc el maquinista.

Funke, Cornelia. Greta i Òliba, cuidadores de gossos. Bromera, 2009
Obra menor de l’arxiconeguda Cornelia Funke, on un parell d’amigues passaran un estiu ben entretingut fent de cangurs dels gossos del veïnat.


Lacombe, Benjamin. Genealogía de una bruja. Il.lustr.Sébastien Perez. Madrid: Edelvives, 2009
Edició de luxe que recull dos llibres al voltant de grans bruixes de la història de la humanitat. Un àlbum per una banda i un llibre –el més interessant-- amb les seves biografies.


Nesquens, Daniel. Papá tatuado. Il.lustr. Sergio Mora. [S.l.]: A Buen Paso, 2009
Nova editorial que s’estrena amb un àlbum molt personal i amb molta força. Un pare explica al seu fill un seguit d’anècdotes i petites grans aventures de la seva vida a partir de tots els tatuatges que té al seu cos.

Riddell, Chris. Ottolina va a l’escola. Barcelona: Cruïlla, 2009
Una nova entrega de les aventures de l’Ottolina, aquesta vegada ambientada en una curiosa escola per a nens i nenes amb dons minoritaris.


Vance Marshall, James. Històries del Billabong. Il•lustr. Francis Firebrace. Barcelona: Thule, 2009
Recull de deu llegendes de la cultura aborigen australiana, molt respectuoses amb la natura. Amb les il•lustracions d’un artista aborigen.

Virgili Maró, Publi. L'Eneida explicada als infants. Adapt. Rosa Navarro Durán; Il•lustr. Francesc Rovira. Barcelona: Edebé, 2009
Una nova adaptació d’un clàssic de la literatura. Amb els versos de Virgili coneixerem les aventures i lluites de l’heroi Ennes un cop va escapar de Troia en flames.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada