dilluns, 16 de novembre de 2009

PER FI UN REI QUE EM CAU BÉ

A Heinz Janisch ja el coneixem d'altres treballs que ens han agradat molt. Llibres com Mejillas rojas o Una nube en mi cama ja ens havien despertat moltes emocions i bones crítiques.
Doncs per aquestes festes, juntament amb el gran Wolf Erlbruch, han tret un llibre que podreu regalar als parents més exigents i més intel·lectuals de la família.


21 històries breus, molt breus. O més aviat 21 situacions o anècdotes, per fer-nos pensar. El protagonista sempre és un rei que dialoga amb qualsevol altre personatge o objecte com un ocell, un arbre o un núvol. Un rei amb molt sentit comú, com aquell rei del Petit Príncep que deia que només calia donar ordres sensates perquè es complissin fàcilment.

Busqueu el llibre El rey y el mar, editat per Lóguez, 2009... i sabreu quina conversa tenen el rei i el llibre:

Ep, aquesta és la primera recomanació del Nadal 2009. En els propers dies en vénen moltes més... per a tots els gustos!

2 comentaris:

 1. Glòrix,
  Sortiran les ressenyes als diaris? A quins i quan? Recorda que ja no estic a biblioteca pública i em sento una mica incomunicada.
  Petonets

  Rosa

  ResponElimina
 2. Sortirà un especial faristol encartat amb els principals diaris, vanguardia, país, períodico, avui... Encara no sé data, però ja te les diré.
  de totes les maneres Rosa, t'enviaré el document word amb totes, si vols, i així estaràs al cas. No voldria que t'oblidessis d'infantil!!! que som pocs però no podran amb nosaltres, encara que ens posin a catalogar o fer préstec interbibliotecari!!

  ResponElimina