dilluns, 2 de novembre de 2009

UN ENCÀRREC POÈTIC

D'amigues i bones conselleres amb ulls i orelles per la poesia en tinc tres: la Ruth, la Marga i la Roseta. En aquest cas, és la Roseta que m'envia aquestes dues bones recomanacions...

1. El llibre Poemania: guia pràctica per a fer lectors i lectores de poesia d'Anna Ballester publicat per la Fundació Bromera.

" Poemania esdevé la segona guia pràctica de foment lector que edita la Fundació Bromera. L’entitat va iniciar ara fa dos anys amb la guia Llegir per a créixer de Joan Carles Girbes, una col·lecció d’obres que tenen com a objectiu proporcionar recursos i estratègies per incitar pares, mares i docents a redescobrir el plaer de llegir en valencià".


2. El poemari digital que ha publicat la Biblioteca Pública de Cocentaina amb el títol Volen versos. En motiu del dia de la Biblioteca han dedicat el llibre de poemes a la biblioteca, el llibre i la lectura. Aquí teniu l'enllaç.
No us faci mandra, que val la pena!!!


2 comentaris:

 1. Gràcies, ets una bona complidora d'encàrrecs.

  Petons de llum.

  Roseta

  ResponElimina
 2. Gràcies per la recomanació de "Volen versos", una magnífica manera de enlairar la poesia utilitzant la xarxa social. Compartim, difundim i "poetitzem".
  Besadetes

  ResponElimina