dimarts, 11 d’agost de 2009

PICADA D'ULLET ALS CLÀSSICS DE LA LIJ

Què poden tenir en comú un còmic tan animal com Grandes mentiras para niños pequeños d'Andy Riley (Astiberri, 2008) -autor dels llibres dels conills suïcides- i el clàssic de Raymond Briggs, El ninot de neu (La Galera, 2007)?

Doncs aquest acudit, o referència, o picada d'ullet pels fanàtics de la literatura infantil! Endevineu de quin ninot de neu parla?

un consell: si encara no teniu el llibre de Briggs, compreu-vos-el... Qualsevol dia, la reedició de la Galera tornarà a desaparèixer i tardarem vint anys més a poder explicar als nostres fillets aquesta meravella de la literatura universal! Un llibre sense text, que explica una història a partir de vinyetes.
Quan l'Andy Riley era petit segur que li havien explicat!

Heus aquí el ninot de neu volant!

1 comentari:

  1. Avui puc comentar, Berta! Els llibres de l'Andy Riley jo els vaig descobrir l'any passat a Londres, resulta que els venien a la llibreria de la Tate Modern, i els tenien exposats al costat de la caixa. Estaven aquest i un altre de "grandes mentiras", i dos més sobre els conillets suïcides. Em van semblar boníssims! Amb la meva incultura sobre còmics, no sabia que estiguessin traduïts al castellà...

    ResponElimina