diumenge, 15 de febrer de 2009

EL COLMO D'UN EDITOR

Sens dubte editar un llibre mut i fer una falta d'ortografia!

Ja és mala sort que t'encarreguin l'edició d'un llibre totalment mut, on a l'estil dels "llibres promenade francesos" [no sé com n'hauríem de dir en català d'aquest tipus de llibre], passen un munt d'històries de forma paral·lela, que conviden als lectors a seguir la narració a partir de la lectura de la imatge...


Ja és mala sort, dic, que editis un llibre d'aquesta mena, una traducció, on la teva única preocupació sigui el títol i que facis una falta d'ortografia. La A del principi no caldria que hi fos, oi?!!!

A on es troba el pastís? (Blume, 2008) és un llibre molt divertit on amb l'excusa de trobar el lladre d'un pastís, et trobes inmers en infinitat de petites aventures al llarg d'un bosc.
Us el recomano de veres.
Paraula de Berta Bocado.

4 comentaris:

 1. Ostres, tens tota la raó del món! Això sí que és el colmo!!! :D pobres, em fan una mica de peneta i tot...

  ResponElimina
 2. El cel s'ens cau al damunt!!

  :D

  ResponElimina
 3. Sort que a dins no hi ha text, però el llibre és molt divertit i hi passen un munt de coses. Cada cop que el mires hi trobes alguna cosa de diferent. Podríem dir-ne de passeig/passejada?

  ResponElimina
 4. Doncs als de Blume els haurem de fer un parell de "collejas", perquè amb "El Pelut i la Pelussa", de Sam Lloyd, s'han lluït...

  (Tot i que per una altra banda... què bé que hi hagi algú pitjor que jo en el tema dels pronoms febles!!)

  ResponElimina