dimecres, 10 de setembre de 2008

UNA PERLA PER A LES BIBLIOTECÀRIES D'ARA I D'ABANS

Fa uns mesos va arribar a les llibreries i a la Biblioteca el llibre de De què té por el ratolí? d'Emily Gravett, editat per Cruïlla. Era una mena de catàleg de pors, però molt divertit, interactiu i ple de picades d'ullet.

Doncs la meva amiga i bibliotecària Rosa, em va portar d'Irlanda un llibre del mateix autor, que és una delícia, i que tan de bo es tradueixi ràpidament al català.

La història és aquesta: un conill arriba a la Biblioteca pública i s'emporta en préstec un llibre de LLOPS. A mesura que va llegint el llop va prenent vida i finalment, el llop es menja el pobre conillet!

i del llibre?Doncs el llibre queda en un estat lamentable, ja ho veieu...
però aquí és on entra el paper de l'eficient bibliotecària.
La darrera pàgina del llibre representa la bústia del conill plena de cartes sense recollir, és clar. Una de les cartes es pot obrir i a dins, hi ha...

LA RECLAMACIÓ DE LA BIBLIOTECA!!

Una perla, vaja, merci Rosa pel regal...

1 comentari:

  1. M'encanta aquest àlbum, és molt divertit i original i espero que aquest regal que t'han fet arribo d'hora a les nostres llibreries.

    Per cert, crec que ho llegit al Qué Leer d'aquest mes on diuen que l'Emily Gravett va aconseguir aquesta textura tan original al llibre del ratolí perquè va fer servir orina...

    ResponElimina