dilluns, 17 de març de 2008

UNA SECOND LIFE FETA DE CARTRÓ (I)

Aquells que a banda de lectorscrazy són usuaris de la biblio ja saben que l'activitat de l'àrea infantil de la biblioteca se sustenta sobre dos pilars bàsics: FIL DE PESCAR I CARTRÓ.

Gràcies a aquests dos elements (a banda de tot allò que podem espigolar dels contenidors), hem bastit en els darrers deu anys:
- una màquina per treure a passejar el gos sense sortir de casa (promoció del llibre Máquinas. Kalandraka)- una màquina expenedora de diplomes per al 1 Congrés internacional de bruixeria de Cerdanyola
- la locomotora Emma d'en Jim Botó (en aquests cas també vam robar un bidó de la platja de Caldetes)
- les taques dels quadres d'en Joan Miró fugint del marc (promoció del llibre El quadre més bonic del món, de Miquel Obiols, a Kalandraka)
- una reproducció perfecta del despatx d'en Marc Trena, el detectiu d' El Segrest de la Primavera, de Joan de Déu Prats i Francesc Infante a La Galera.
- una Amanita Muscaria, un submarí en forma de tauró amb un Milú, un globus de Jules Verne, el barret que tria d'en Harry Potter, un drac de tres caps que no passava per l'escala, un Elmer gegant...

i ara, el món de l'edició ens sorprèn amb aixó:

un llibre que resumeix la nostra raó de ser, la GRAN VIDA INTERIOR DE LES CAPSES...
i que just arriba la mateixa setmana que la Rosa i la Manuela de la Biblioteca ens expliquen entusiasmades una entrevista que van escoltar de la il·lustradora Roser Capdevila.

La Roser Capdevila explicava la seva gran afició de pintar, retallar i crear amb capses. De totes mides i condicions. Fins i tot va comentar que un nadal, després d'un accident que no li va permetre sortir a comprar, va construir amb una capsa un caixer automàtic, i ella, des de dins, va anar regalant diners a tots els seus néts.

Prepareu-vos doncs, lectorscrazy, perquè ara toca esprèmer aquest llibre de Faktoría K de libros que NO ES UNA CAJA!!!

2 comentaris:

  1. Guauuuu, quan inaugureu jo no m'ho perdo! M'encanten les promocions de la biblio de Cerdanyola. Sou les millors, m'agradaria tant tenir la vostra habilitat per a les arts plàstiques...

    ResponElimina
  2. Ahir em vaig oblidar de dir: Volem veure més fotos de les obres d'art en cartró que heu fet a la biblio!

    ResponElimina