dimecres, 19 de desembre de 2007

ELS CINC LLIBRES QUE DEMANARÉ ALS REIS (2)

El protagonista és un cocodril i el llibre arribarà a casa la Berta Bocado dins un sobre postal urgent, fràgil i per avió.
Els van escriure l'any 1956 i les il·lustracions fan pensar una mica amb les de Maurice Sendak.


La referència és aquesta: André François. Lágrimas de cocodrilo. Faktoría K de libros, 2007, una editorial que té lligams amb Kalandraka i que es dedica a treure llibres que em porten pel camí de la perdició econòmica.

La història és senzilla: Com aconseguir les preuades llàgrimes de cocodril? Doncs molt fàcil: només cal comprar una caixa de fusta i anar fins a Egipte. Allà carregues la caixa a sobre un dromedari i t'enfiles a una piràmide. Des d'aquella alçada podràs veure a quina zona del Nil hi ha més cocodrils i ja està... només has d'apropar-te i llegir una estona el diari mentre esperes que un cocodril es fiqui dins la caixa...
ja veieu per vaig oi?...

Espero el miracle que algú de la família Bocado llegeixi el Bloc i em regali algun llibre, a banda de calcetes i mitjons, i d'un pijama "per si de cas, que no se sap mai"...

1 comentari:

  1. Recorda que has d'enviar la carta als Reis, l'has de deixar a la bústia... pensa que no poden llegir tots els blocs del món!

    BON NADAL, Berta!

    ResponElimina