dissabte, 3 de novembre de 2007

EL PREMI QUE LI FALTAVA

L'escriptor català Jordi Sierra i Fabra ha guanyat el Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil, concedit pel Ministeri de Cultura, amb la seva obra Kafka y la muñeca viajera, publicada per Siruela.

Podeu consultar més informació a la pàgina web del
Ministeri de Cultura: http://www.mcu.es/index.html

Jordi Sierra i Fabra
Nascut a Barcelona l'any 1947 és historiador del rock i autor de literatura infantil. Es va posar a escriure quan era un nen i al 1972 va publlicar el seu primer llibre Historia de la música pop. Té més de 225 títols publicats i ja porta 18 premis literaris, guanyats arreu de la geografia peninsular. En la seva extensa obra hi trobem els gèneres més diversos, de la novel·la negra a la de ciència - ficció, passant per la poesia, l'assaig, l'estudi històric, la biografia... i saltant del públic infantil a l'adult, i del català al castellà.

Kafka y la muñeca viajera, és una obra que s’inspira en un fet verídic de la biografia de Kafka, i part d’una trobada entre l’escriptor i una nena que plora per haver perdut la seva nina.

Pàgina oficial de Jordi Sierra i Fabra: http://www.sierraifabra.com/
[informació facilitada per la Diputació de Barcelona]

us afegeixo un enllaç a l'entrada que va sortir al blog de la pequeña saltamontes, perquè ens rebel·la coses tan interessants com que l'anècdota de Kafka també va servir a Paul Auster!
Carai, qui ens havia de dir que aquests dos autors tenien alguna cosa en comú!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada