dilluns, 24 de setembre de 2007

COM DEIA JACK L'ESBUDELLADOR: ANEM PER PARTS

Hola lectorscrazy,
com podeu imaginar la Berta Bocado no ha estat de vacances tres mesos, però és que al llarg d'aquest estiu han passat moltes coses: literàries i personals i m'ha estat impossible connectar-me.
Per compensar tots aquests dies sense dòsis de Berta Bocado, enceto avui un monogràfic titulat:
Tot el què ha donat de sí l'estiu del 2007... i espero relatar-vos en cinc o sis píndoles el bo i no tan bo d'aquesta meva absència.

Per il·lustrar el principi d'aquest monogràfic, us passo una imatge d'un àlbum que malauradament no han editat aquí i el dedico a una lectora crazy, que potser ja el coneix, però que s'ha tirat tot l'estiu de vacances: Praga, París, Sevilla... i ha deixat un gat a casa seva...
Irène Schoch. Hôtel d'été. Seuil Jeunesse, 2003

El llibre comença amb una família d'uns pares i dos fills que marxen de vacances. A casa deixen un gat sol, trist i abandonat. Ui, però només tancar la porta, el gat comença a preparar-se per rebre els hostes. I és que durant l'estiu el gat lloga les habitacions de la família a tota mena d'animals. I no uns penseu, en el preu de l'estada està inclòs esmorzar americà i l'últim dia sardinada i verbena d'estiu a la terrassa.
Malfieu dels animals domèstics.

1 comentari:

  1. Val a dir que el gat no s'ha passat l'estiu pas sol. Els seus "avis" l'han cuidat molt i fins i tot s'ha fet colega d'un gos. S'ho ha passat teta!

    ResponElimina