dimecres, 11 de juliol de 2007

UN CONSELL d'ESTIU DE PART DE LA BERTA I EN CHARLESPer als lectors i les lectores Crazy que ja esteu de vacances, m'agradaria desitjar-vos un bon estiu.
I per fer-ho res millor que les paraules del nostre estimat Charles Baudelaire, potser a hores d'ara ja molt sentides, però no per això menys certes. (quan mal han fet les postaletes de frases cèlebres que venen als museus i demés!!!)

Reines, embriagueu-vos de vi, de poesia o de virtut, com més us plagui i entreu al bloc per xerrar una mica amb la Berta Bocado.
EMBRIAGUEU-VOS

Cal estar sempre embriac. Això és tot: és l’única qüestió. Per no sentir l’horrible fardell del Temps que us trenca els muscles i us inclina vers la terra, cal que us embriagueu sense treva. Però de què? De vi, de poesia o de virut, com més us plaga. Però embriagueu-vos. I si a vegades, sobre els graons d’un palau, sobre l’herba verda d’una fossa, dins la solitud trista de la vostra cambra, us desperteu, ja disminuïda o desapareguda l’embriaguesa,pregunteu al vent, a l’ona, a l’estel, a l’ocell, al rellotge, a tot el que fuig, a tot el que gemega, a tot el que roda, a tot el que canta, a tot el que parla, pregunteu quina hora és; i el vent, l’ona, l’estel, l’ocell, el rellotge, us contestaran: “És l’hora d’embriagar-se! Per no ser esclaus martiritzats del Temps, embriagueu-vos incessantment! De vi, de poesia o de virtut, com més us plaga”.


ho va dir en Charles Baudelaire i la Berta Bocado ho reafirma, tot i que fa dos anys que no es veu ni una birra!!!... [encara que costi de creure després de veure com m'ha quedat de torta la imatge escanejada]

Per cert la il·lustració és d'un còmic que us recomano de veritat, la història de 4 ligues frustats: Mawil. Siempre podemos ser amigos. B: Bang, 2003.
(us sona la frase...)

bones vacances

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada