divendres, 22 de juny de 2007

BICICLETES


Ni tots els crazy van en bicicleta per la ciutat ni tots els que van en bicicleta són crazy... ara bé, l'Helena és les dues coses i jo gairebé l'atropello aquest dia creuant la riera.
Per disculpar-me t'envio una escultura de carrer que vaig trobar a París, a la Villete.
Es diu "La bicyclette ensevelie" i és de Claes Oldenburg, que ha exposat fins fa quatre dies a la Fundació Miró. Aquest artista sempre treballa recreant objectes quotidians en grans dimensions... en aquest cas és com si un gegant hagués deixat la bicicleta a terra per anar a visitar el museu de la Villete.
A Barcelona potser us heu topat amb una capsa de llumins enorme que un dia li van caure a en Claes.

2 comentaris:

  1. Coses de la vida: la capsa de llumins està exactament a vuit minuts de casa meva, i si algun d'aquests matins decidissis fer una mica de turisme barceloní i vinguessis a veure-la, probablement et trobaries amb un curiós personatge tot suat, mig calb i vestit amb una samarreta de la Penya que va trotant molt dignament per entre els llumins escampats pel terra. Ejem...

    ResponElimina
  2. carai, això és una nova modalitat esportiva: footing cultural. Potser podries dedicar-te a trobar les escultures del Botero que, donat que les canvien d'ubicació cada dos per tres, feries un molt bon entrenament... i podries tornar a menjar xocolata!

    ResponElimina